Kayseri

AK Parti Kayseri Milletvekili Tamer:

16:03 07 Şubat 2016
AK Parti Kayseri Milletvekili Tamer:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri'nin uyuşturucuyla mücadelede büyük bir yol kat ettiğini belirtti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yerel Yönetimler 4. Bölge Sorumlusu ve AK Parti Kayseri Milletvekili Tamer, Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tamer, ziyarette yaptığı konuşmada, Kayseri'nin huzur şehri olmasında emniyet teşkilatının büyük emeği olduğunu belirterek, "Kayseri'de uyuşturucuyla mücadelede büyük bir yol kat edildi. Türkiye genelindeki uyuşturucuyla mücadelede Kayseri önemli bir yer teşkil ediyor" ifadelerini kullandı.

Elde edilen sonucun Kayseri Emniyet Müdürlüğünün bir başarısı olduğunu vurgulayan Tamer, şunları kaydetti:

"Aynı zamanda diğer konularla ilgili de, yaptığınız çalışmaları takip ediyoruz. Özellikle ülkemize yapılan, paralel yapının sürdürdüğü bu sivil darbeyle alakalı mücadelenin Kayseri ayağındaki katkınız büyük. Bu mücadelenizde sizi canı gönülden destekliyoruz. Yanınızdayız. Ben inanıyorum ki yapılan çalışmalarda halkın huzurunu kaçıracak, en ufak bir hareketinizde olmadı. Aksine bu konulara da çok dikkat ediyorsunuz. Devletin şefkat elini her zaman halkın üzerinde gösterdiniz, göstermeye de devam ediyorsunuz. İnşallah birlikte Kayserimizi daha iyi bir yerde, halkın huzurunu kaçırmadan güvenlik meselesi olsun, terörle mücadele, uyuşturucu ile mücadele olsun, paralel yapı ve buna benzer diğer çetelerin faaliyetlerine meydan vermeden etkin bir şekilde mücadele edeceğinizden şüphemiz yok. Sizleri tebrik ediyoruz. Gece, gündüz yanınızdayız."

İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular da, Kayseri'nin huzuru için çalıştıklarını vurgulayarak, "Asayiş ve diğer konularda sıkıntımız yok. Paralel yapı konusunda da etkin bir çalışmamız var. Kimseyi üzmeden, kırmadan, dökmeden çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda da desteklerinizi her zaman hissediyoruz" değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.