Kayseri

Basketbolda maçın ardından

22:38 10 Şubat 2016
Basketbolda maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu son hafta maçında Polonya'nın Wisla Can-Pack takımını yenmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Avcı, 68-66 kaybettikleri maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde yenilmenin üzüntü verici olduğunu ifade etti.

İyi mücadelelerini sonuca yansıtamamaktan yakınan Avcı, "Kazanmak istiyorduk ancak başaramadık. Maçın sonlarına doğru çok iyi mücadele ettik ama olmadı. Ortada bir maçtı ancak karşı takımın şut yüzdesi fazlaydı. Kritik dönemlerde şutlardan sonuç aldılar. Çok iyi basketbol oynamadık ama sonlara doğru çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Sanders'ın sakatlanması kötü oldu. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.


- Wisla Can-Pack cephesi

Wisla Can-Pack Başantrenörü Jose İgnacio Hernandez ise deplasmanda önemli bir galibiyete imza atarak, üst tura çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Hernandez, "Çok iyi oynadık, kendimize güvenimiz tamdı. Takımımız yapması gereken her şeyi yaptı. Hızlı hücumlarla sonuca gittik. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Avrupa Ligi'nde yolumuza devam ettiğimiz için çok mutluyuz" değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.