Kayseri

Maçın ardından

17:59 13 Şubat 2016
Maçın ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca, PTT 1. Lig'de Multigroup Alanyaspor'a 3-0 yenildikleri maça ilişkin, "Erken gelen penaltı golü takımın dengelerini bozdu" dedi.

Uzunca, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarına dikkati çeken Uzunca, "Gerçekten maça arzulu başlamıştık. Erken gelen penaltı golü takımın dengelerini bozdu. Gol atamayınca sıkıntılara girdik ve risk almaya başladık. Rakip takımın hızlı ataklarıyla maç 3-0 bitti. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.


- Multigroup Alanyaspor cephesi


Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise deplasmanda çok önemli 3 puan aldıklarını ifade etti.

Futbolcularını aldıkları galibiyetten dolayı kutlayan Kalpar, şöyle devam etti:

"Bizim ve rakibimiz açısından son derece önemli bir karşılaşmaydı. Rakibimiz alt sıradan kurtulmak için uğraşıyor, biz de üst tarafı yakalamak için mücadele veriyoruz. Kolay bir maç olmadı. İlk yarıda penaltı golüyle öne geçtik. İyi oynamadık, daha fazla pozisyon bulabilirdik. İkinci yarıda belli bir bölümden sonra etkinliğimizi artırdık. Ondan sonra goller geldi. Top bizde kaldığı zaman daha etkili olmaya çalıştık. Burada alınan 3 puan bizim açımızdan çok önemli, çok değerli. Buradan iyi neticeyle dönmek bizi biraz daha yukarıya attı. 3 puan camiamıza hayırlı olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.