Kayseri

BBP Genel Başkanı Destici:

15:36 27 Mart 2016
BBP Genel Başkanı Destici:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bu memleketimizi Allah'ın izniyle kimse bölemeyecek. Nasıl Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda buna müsaade etmemişsek şimdi de etmeyiz. Gerekirse kefenimizle gider Mehmetçiğin, polisin yanında saf tutarız, buna müsaade etmeyiz." dedi.

Destici, partisinin Kayseri İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamada, bu haftanın BBP ve Alperenler Ocakları için çok anlamlı olduğuna, 2009 yılından itibaren de her yıl 25-31 Mart arasında BBP'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu andıklarına işaret etti.

Karaman'da bir sınıf öğretmeninin bazı öğrencilere istismarda bulunduğu iddialarını büyük üzüntüyle duyduklarını belirten Destici, "İdam cezasını getireceksin, bunun gibileri sallandıracaksın. Kim yaparsa yapsın hak ettiği cezayı çekmesi lazım." diye konuştu.

Türkiye'nin en önemli gündem maddesinin terör olduğunu savunan Destici, hain terör örgütü PKK'nın kahpece, haince ve kalleşçe vurmaya devam ettiğini, hemen hemen her gün şehit verildiğine değindi.

Destici, bölücü örgütün asla hedefine ulaşamayacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Terörle mücadeleye tam destek olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum. Hala büyük eksiklikler var. Sadece askerimizin ve polisimizin orada kahramanca mücadele etmesi bu işi bitirmez. Bu memleketimizi Allah'ın izniyle kimse bölemeyecek. Nasıl Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda buna müsaade etmemişsek şimdi de etmeyiz. Gerekirse kefenimizle gider Mehmetçiğin, polisin yanında saf tutarız, buna müsaade etmeyiz. Terörle topyekun mücadele edilmesi gerekir. Nasıl olur? Bir belediye aracı hendek kazabilir mi?"

Destici, uluslararası güçler tarafından Türkiye'nin, Irak ve Suriye gibi yapılmaya çalışıldığına belirterek, "Bunu hiçbirimizin gözden kaçırmaması lazım. Bugün olmayabilir ama yarınki hedefleri budur. Türkiye'yi Irak gibi bir kaosa, kardeş kavgasına, iç savaşa sürükleyip bölmektir. Üçe beşe bölüp aynen Suriye'de yaptıkları gibi... Ancak bizler Türkiye'nin Irak ve Suriye olmasına müsaade etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.