Kayseri

Maçın ardından

17:16 02 Nisan 2016
Maçın ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, PTT 1. Lig'de Denizlispor karşısında galibiyeti hedeflediklerini, ancak 1 puanın da rakibi altta tutma açısından kendileri için iyi olduğunu söyledi.

Karafırtınalar, 0-0 biten maçın ardından katıldığı basın toplantısında, sahalarında kazanmayı çok istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Karafırtınalar, şu ifadeleri kullandı:

"Kazanmamız gereken bir maçtı, ayrıca ondan daha önemlisi kaybetmememiz gereken karşılaşmaydı. Kesinlikle beraberliğe oynamadık. Kazanmak için gerekli müdahaleleri de yaptık ama olmadı. Göztepe ve Giresunspor maçının ikinci yarısına göre daha kötü oynadık. Bunu maçın yüksek gerginliğine veriyorum. Maçı kaybedebilirdik de, iki tane şanslı anımız vardı. Bizim de bir şanssız anımız vardı. Onun dışında oyunun son anlarındaki baskımızda golü bulamadık. Rakibi alt sıralarda tutma adına 1 puan aldığımız için mutluyuz."


- Denizlispor cephesi


Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız ise deplasmanda kendileri için değerli 1 puan kazandıklarını belirtti.

Kümede kalma mücadelesinde her alınan puanın önemine değinen Yıldız, şunları kaydetti:

"Beklediğimiz gibi bir maç oldu. Oyuncuların baskıyı hissedeceğini bekliyorduk, öyle de oldu. Puanlar paylaşıldı. Bir puanın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bir puan kümede kalma yolunda bize ciddi moral sağlayacaktır. Kalan 7 haftada biraz daha performansımızı artırarak yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımızdan memnunuz. Bütün olumsuzluklara rağmen bu sene de Denizlispor kümede kalacaktır. Bunu bütün inancımla söyleyebilirim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.