Kayseri

Hacılarlı hayırsever aile 250 kişilik cami yaptıracak

16:46 04 Nisan 2016
Hacılarlı hayırsever aile 250 kişilik cami yaptıracak

Kayseri'nin Hacılar ilçesine hayırsever Gücüyetmez ailesi tarafından yaptırılacak 250 kişilik cami ve lojmanın protokolü törenle imzalandı.

Hayırsever Mehmet Gücüyetmez, Hacılar Belediyesindeki protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Beğendik Mahallesi’nde bulunan arsaları üzerine rahmetli annelerinin anısına kardeşleriyle birlikte yaptıracakları camiye "Hilal Hatun" adının verileceği belirtti.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise Hacılar’ın hayırseverlerinin çokluğu ile bilinen bir ilçe olduğunu belirterek, "İlçemizdeki okulların, camilerin ve Kur'an kurslarının tamamına yakını, hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırıldı. Bizler bu hayırseverlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Hayırseverimizin, ilçemize yaptığı hizmetlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Hacılar Kaymakamı Yasin Tiktağ da Müslümanlara ibadet yapmak için zorlandıkları noktada yardımcı olmanın hayır ve hasenatın en güzeli olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Hayırsever Mehmet ve Yusuf Gücüyetmez tarafından yaptırılacak cami ve lojmanın protokolü imzalandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.