Kayseri

Somuncu Baba "Aşkın Sırrı" filmi

22:36 15 Nisan 2016 1 Yorum Var
Somuncu Baba "Aşkın Sırrı" filmi

Kayseri'ye gelen Somuncu Baba "Aşkın Sırrı" filminin yönetmeni ve oyuncuları seyirciyle buluştu.

Bir alışveriş merkezinde, filmin yönetmeni Kürşat Kırmaz, oyuncuları Furkan Palalı, Emin Olcay ve Altan Akışık seyirciyle bir araya geldi.

Yönetmen Kürşat Kırmaz, filmi halkla beraber izlemenin kendilerine enerji verdiğini, daha fazla motivasyon sağladığını ve ilk izliyormuş gibi kendisine heyecan verdiğini söyledi.

Kırmaz, Somuncu Baba rolünde Furkan Palalı'nın, Ocakçıbaşı rolünde Altan Akışık'ın ve Molla Fenari rolünde ise Emin Olcay'ın yer aldığını belirtti.

Başrol oyuncusu Furkan Palalı, 4 mevsim film çekmenin görsellik açısından çok önemli olduğunu ve bunu gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Filmle ilgili güzel yorumlar aldıklarını ifade eden Palalı, "Bir yol filmi özelliği taşıyan Somuncu Baba'nın hayat hikayesini 18 yaşından 55 yaşına kadar 4 mevsim film çekerek gerçekleştirdik. Zaman birbirini kovaladı ve 1 Nisan Cuma günü vizyona girdi. Bizim artık çok fazla yorum yapmamıza gerek yok. Bundan sonra seyircinin takdirini merak ediyoruz. Güzel yorumlar var, tabi eleştirilere de her zaman açığız." şeklinde konuştu.

Emin Olcay da "İslamiyette önemli bir şahıs olan Molla Fenari'yi canlandırmaya çalıştım. İlk şeyhülislam olan Molla Fenari sadece din bilgini değil aynı zamanda astronomi ve felsefeyle uğraşmış bir büyüğümüz. Bunu canlandırmaktan son derece mutluluk duyuyorum." dedi.

Yönetmen ve oyucular daha sonra filmi seyirciyle beraber izledi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten ağlamaktan hep baş başa aldım. EKMEK alirken de atarken de LÜTFEN düşünelim. Teşekkürler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.