Kayseri

65. Hükümetin kurulması

13:22 24 Mayıs 2016
65. Hükümetin kurulması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 65. hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilen Mehmet Özhaseki'nin, belediyecilik ve siyasetteki engin bilgi ve birikimiyle Kayseri'de yazmış olduğu başarı hikayelerini ülke için de yazacağından şüpheleri olmadığını belirtti.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. hükümeti ve bu hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığını üstlenen Mehmet Özhaseki'yi kutladı.

Özhaseki'nin belediyecilikte adeta bir marka haline geldiğini, 65. hükümette çok önemli hizmetler yapacağını ifade eden Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanlığını kendisinden devraldığı Özhaseki'nin bakan olmasından büyük bir sevinç duyduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı hükümetlerini kuran, yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Türk siyasi tarihine geçecek başarılara imza atan AK Parti'mizin milletimize hizmet yolunda sürdürdüğü kutlu yürüyüş, 65. hükümetle devam etmektedir. Ülkemizi, başta 2023 hedefleri olmak üzere dünya tarihine damga vuracak başarılara götüreceğine yürekten inandığımız yeni hükümette, Büyükşehir Belediyemizin önceki başkanı Sayın Mehmet Özhaseki'nin de yer alması şehrimizde büyük bir mutlulukla karşılanmıştır.

Sayın Bakan'ımızın, belediyecilik ve siyasetteki engin bilgi ve birikimiyle Kayseri'de yazmış olduğu başarı hikayelerini ülkemiz için de yazacağından hiç şüphemiz yoktur. Kayseri tarihinin efsane belediye başkanının Türkiye tarihinin efsane bakanı olacağına yürekten inanıyoruz. Kayserili hemşehrileri bugünü kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Bakan'ımızın yanında olacaktır. Başbakan'ımız, Sayın Bakanımız ve tüm kabineye üstün başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.