Kayseri

65. Hükümet'in kurulması

18:04 24 Mayıs 2016
65. Hükümet'in kurulması

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 65. Hükümet'in kurulması ve Mehmet Özhaseki'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilmesinin mutluluk verici olduğunu bildirdi.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri İl Teşkilatı olarak kurulan hükümetten ve Mehmet Özhaseki'nin bu hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görevlendirilmesinden son derece memnun olduklarını belirtti.

Türkiye'nin 2023 hedefine doğru emin adımlarla ve kararlılıkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürüdüğünü aktaran Özden, şunları kaydetti:

"Bu yürüyüşte belediyecilikte marka olmuş ve başarısını ispat etmiş Sayın Özhaseki'nin de Çevre Şehircilik Bakanı olarak yer alması, hem Kayseri için, hem de tüm diğer şehirlerimiz için önemli bir şans olmuştur. Kayseri, tarihte şehirleri mamur eden insanlarıyla meşhurdur. Tıpkı Mimar Sinan gibi günümüzde de Mehmet Özhaseki, şehirlerimizin yeniden imarında aktif sorumluluk yüklenmiştir. Türkiye'nin bu şansı ve imkanı iyi değerlendireceğini umuyorum. Hem hükümetimizin, hem de Sayın Bakanımızın başarılı çalışmalar ortaya koyacağından şahsım ve teşkilatım olarak eminiz. Kendisine her türlü işinde yardımcı olacağımızı bir kez daha deklare ederiz. Bu vesileyle Sayın Bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, Rabbimden mahcup etmemesini niyaz ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.