Kayseri

KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan Bakan Özhakesiki'ye ziyaret

16:53 27 Mayıs 2016
KTO Başkanı Hiçyılmaz'dan Bakan Özhakesiki'ye ziyaret

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete ilişkin açıklama yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Hiçyılmaz, "Heyet olarak, Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettik. Kendisine yeni görevinde başarılar diledim ve hayırlı olması temennisinde bulundum." değerlendirmesinde bulundu.

Özhaseki’nin, üstlendiği tüm görevlerinde olduğu gibi yeni görevinde de başarılı olacağına inandığını dile getiren Başkan Hiçyılmaz, "Kayseri’nin model şehir olmasında büyük emekleri bulunan Kayseri Milletvekilimiz Sayın Özhaseki’nin bu başarıyı, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak, Türkiye geneline yayacak bir anlayışla çalışacağından eminim." ifadelerini kullandı.

Özhaseki'yi, bakan olarak Kayseri’ye ilk gelişinde kendisini ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını aktaran Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Sağolsun, bizleri kırmadı ve davetimizi kabul etti. Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsasının içinde olacağı bir organizasyon ile Bakanımızı 31 Mayıs Salı akşamı konuk edeceğiz. Bizleri onurlandıracak olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.