Kayseri

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi

15:26 15 Temmuz 2016
Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Hacılar ilçesine yaptırdığı Kadın ve Gençlik Merkezi, 17 Temmuz'da açılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Hacılar'daki sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkı verecek önemli bir hizmeti hayata geçirdiklerini ifade etti.

Merkezin, ilçenin sadece bugününü değil geleceğini de değiştireceğini dile getiren Belediye Başkanı Çelik, şunları kaydetti:

"Kadın ve Gençlik Merkezi, ilçede yaşayanların daha donanımlı bireyler olmasını sağlayacak. Kadınlarımız ve gençlerimiz buraya gelerek boş zamanlarını aile ekonomilerine katkıda bulunabilecekleri hobi ve meslek kursları ile değerlendirebilecekler. Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nde ilçemizin ihtiyaç duyduğu pek çok unsur bir arada bulunuyor. Merkezimizde bir adet çok amaçlı salon yer alıyor. 500 kişilik olan bu salon, nikah, düğün, konferans ya da daha farklı etkinliklerde kullanılabilecek. Merkezimizde ayrıca, 6 adet derslik bulunuyor. Toplam 80 kişilik kapasiteye sahip dersliklerimizde yıl içerisinde, gerek mesleki eğitim kursları ile yetişkinlere gerekse takviye kurslarla öğrencilere hizmet verilecek. Kadın ve Gençlik Merkezimizde ayrıca fitness salonu, yüzme havuzu, gençlerimiz için oyun salonu ve bir adet cep sineması bulunuyor. Merkezi 17 Temmuz'da hizmete açacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.