Kayseri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

22:23 14 Temmuz 2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kayseri'de Aile Sosyal Politiklar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yemek düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen yemek programına, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile çok sayıda şehit ve gazi yakını katıldı.

Vali Kamçı, etkinlikte yaptığı konuşmada, geçen yıl gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ve talimatlarıyla Türk milleti tarafından bertaraf edildiğini dile getirdi.

İhanet çetesi karşında, vatanı, milleti, bayrağı, sevdiği için kendi canını feda eden şehitlerin ve gazilerin gayretleri ile bugün burada özgürce hayatlarını sürüdürebildiklerini ifade eden Kamçı, şunları söyledi:

''Ne yazık ki tarihimizde darbelerle seçilmiş siyasi yönetimin değiştirildiğine millet iradesine ve demokrasimize müdahale edildiğini zaman zaman gördük. Hain FETÖ militanları ile gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz darbe girişimi ise diğer darbelerden farklı olarak istiklalimizin, istikbalimizin son bulmasına yönelik büyük bir hain girişimdir. Neyseki milletimizin birlik ve beraberliği ve Allah'ın yardımı ile bu girişim büyük bir hüsrana uğratılmıştır.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.