Kayseri

Melikgazi Belediyesi "go-kart" parkı yapacak

17:03 14 Ağustos 2017
Melikgazi Belediyesi "go-kart" parkı yapacak

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe sınırları içerisinde 81 mahallede 528 ayrı çok amaçlı ve büyük ölçekli park bulunduğunu belirtti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karacaoğlu Mahallesi'ne macera ve go-kart parkı inşa edileceğini bildirdi.

Birçok parkın donatımlı olduğunu anımsatan Büyükkılıç, birkaç parkı kaykay, satranç ve tenis kortları gibi özelliklerle donattıklarını kaydetti.

Parkları çok işlevli hale getirmek için gayret gösterdiklerini aktaran Büyükkılıç, açıklamada şunlara yer verdi:

"Hafta sonunu ev dışında geçirmek isteyen anne-babaların en temel sorunu çocukları nereye götürecekleridir. Çocuklar gezmek-sosyalleşmek için anne-babaları ile gidilen ortamı da gezebilir. Karacaoğlu Mahallesi'nde hem çocukların hem de anne ve babaların mutlu olacağı macera ve go-kart parkı inşa edeceğiz. 30 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bu parkımız eğlenceli, öğretici ve heyecan verici olacak. Bunun için gerekli proje hazırlandı. Bilindiği gibi Melikgazi Belediyesi 7-12 yaş grubuna hitap eden Trafik Parkı ile çocuklara verilen önemi sergilemiştir. Bu parkımız da yoğun ilgi görecektir.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.