Kayseri

Kayseri'de yol aydınlatma çalışmaları

15:14 19 Eylül 2017
Kayseri'de yol aydınlatma çalışmaları

Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ (KCETAŞ) tarafından Kuzey Çevreyolu Aydınlatma Projesi’nin devreye alınması dolayısıyla tören düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erkilet Kuzey Çevreyolu'nda gerçekleştirilen törene Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Çelik, 10 milyon liralık aydınlatma projesinin Kayseri’deki uyum kültürünün bir sonucu olduğunu söyledi.

Kayseri için yapılacak bir iş olduğunda herkesin gayret gösterdiğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

“Yolun aydınlatılması gerekiyordu. Kenarda durup ‘Bu hizmet için Ulaştırma Bakanlığı ya da Enerji Bakanlığı var, bize ne’ diyemezdik. Elektrik şirketinde konuyu gündeme getirdik. Sağolsunlar ortaklarımızın oybirliğiyle aydınlatma işini yatırım programımıza aldık. Yolun yaklaşık 35 kilometre hat uzunluğu var. Yaptığımız aydınlatmanın ne denli ihtiyaç olduğu görülecektir. Trafik güvenliği de bu aydınlatma ile daha üst seviyeye çıkacak. İşte bu yatırımların yapılmasını sağlayan uyum kültürü sayesinde Kayseri diğer vilayetlerin önüne geçiyor ve örnek gösteriliyor.”

Milletvekili Sami Dedeoğlu da yatırımları nedeniyle Başkan Çelik’e teşekkür etti.

Dedeoğlu, ''Belediye Başkanımızı yaptığı güzel hizmetlerden dolayı ve AK Parti Yerel Yönetimler Proje Yarışması'nda Cumhurbaşkanımızdan aldığı birincilik ödülü nedeniyle yürekten tebrik ediyorum. Şehrimiz bizim vitrinimiz. Her zaman belediye başkanlarımızla birlikteyiz. Bu şehri daha güzel hale getirmek için canla başla hep birlikte çalışıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Tören, protokol üyelerinin şaltere basıp Kuzey Çevreyolu ışıklarını yakması ile son buldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.