Kayseri

Motosikletlerini "dahi" çocuklar için gazladılar

15:13 09 Aralık 2017
Motosikletlerini "dahi" çocuklar için gazladılar

Kayseri'de buluşan motosikletçiler, üstün zekalı çocukların farkındalığını artırmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) Kayseri Şubesi'nde düzenlenen etkinliğe 20 motosikletçi ve yaklaşık 40 üstün zekalı çocuk katıldı.

Konvoy öncesi çocuklar motosikletlere binerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra motosikletleri ile Tavlusun Caddesi'nde ilerleyen motosiklet grubu, şehir turunun ardından dernek binası önüne geldi.

TÜZDEV Kayseri Şubesi Başkan Yardımcısı Alparslan Peltek, gazetecilere yaptığı açıklamada, üstün zekalı çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Pars Choppers motosiklet grubu ile sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini belirten Peltek, "Farklı meslek grubunda bulunan motosikletçiler ve üstün zekalı çocukların sohbet edip, hayatın sadece akademik yönünün olmadığını, sosyal yönünün de olduğunu çocuklara göstermek ve üstün zekalı çocukların farkındalığını sağlamak istedik." dedi.

Motosiklet grubundan Ali Erbay da üstün zekalı çocukların Türkiye'nin geleceğine katkı sağlayacağını belirterek, beyin göçünü engellemek adına yapılan çalışmalardan dolayı derneğe teşekkür etti.

Motosikletçilerden Gökan Ramazanoğulları ise projede yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.