Kayseri

Kocasinan Belediyesinin çalışmaları

11:54 15 Ocak 2018
Kocasinan Belediyesinin çalışmaları

Kayseri'de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapımı tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili basın mensuplarına görsel brifing verdi.

Kocasinan Belediyesinde düzenlenen kahvaltıda gazetecilere açıklama yapan Çolakbayrakdar, 2017 yılında çok çalıştıklarını ve belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesinin 116 mahallesi olan, 400 bin nüfuslu Kayseri'nin merkezinde en büyük ilçe olduğunu belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Biz kazaya karışmış 'küçük dostlar ambulansı' ile sokakta bulunan kedi, köpek, kuş gibi yaralı hayvanlara anında müdahale ediyoruz. Asfalt çalışmaları ile ilgili kendi tesisimizde yol yapım çalışmaları yapıyoruz. Biz 180 kilometre yol yaptık. Kocasinan ilçemizde asfaltlanmadık yol bırakmayacağız.

Ağaçlandırma çalışmalarımız da devam ediyor. Her yeni doğan çocuğa ve vefat eden bir kişiye ağaç dikiyoruz. Yeni orman alanları da bu sayede oluşacak. Bir yılda 2 bin 575 ton kağıt atık geri dönüşüme kazandırıldı. Bunun dışında 989 ton plastik atık da geri dönüştürüldü."

Kocasinan Belediyesi olarak okul ve camilerde de temizlik işlerini yürüttüklerini vurgulayan Çolakbayrakdar, Kayseri'nin yeni yüzünün Kocasinan Belediyesi olacağını ifade etti.

Toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.