Kayseri

Başkan Çelik ilçe belediyeleriyle yatırımları ele aldı

11:54 30 Ocak 2018
Başkan Çelik ilçe belediyeleriyle yatırımları ele aldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan ve Melikgazi belediyelerinde yatırım toplantısı yaptı.

Çelik, kentteki belediye yatırımlarını koordine etmek amacıyla Kocasinan ve Melikgazi belediyelerinde ayrı ayrı düzenlediği toplantılarla kente yapılacak yatırımları değerlendirdi.

Kocasinan Belediyesinde yapılan toplantıda, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile belediye bürokratlarıyla bir araya gelen Çelik, yaptığı konuşmada, çalışmalarda beraberliğin rahmetini ve birlikteliğin bereketini gördüklerini ifade etti.

İlçe belediyeleriyle yaptıkları toplantılarla 2019'daki yerel seçimlere kadar yapılacak yatırımların ele aldıklarını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Kayseri'de her zaman uyum kültüründen bahsederiz. Hep birlikte çalışıldığında işin bereketinin daha fazla olduğunu biliyoruz. Birlik ve beraberliğin getirdiği rahmet ve bereket ile şehrimiz benzer şehirlerden çok daha hızlı büyüyor. Toplantılarımızda ilçe belediyelerinin yapacakları işleri dinliyoruz ve bizden talep edecekleri projeleri değerlendiriyoruz. Birbirimizin yapacağımız işlerde nasıl destek olabileceğimizi ele alıyoruz. Bu toplantılarla yol haritamızı belirleyeceğiz.”

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.