Kayseri

İğrençlik öğretmene yazdığı mektupla ortaya çıktı

15:29 12 Nisan 2018 11 Yorum Var
İğrençlik öğretmene yazdığı mektupla ortaya çıktı

Kayseri'de baldızının kızı Ş.T.’ ye istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mutlu Boran, 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde, 8’inci sınıf öğrencisi Ş.T.’nin, 16 Ocak’ta okul çıkışı teyzesinin eşi Mutlu Boran’ın otomobiline bindiği gören rehberlik öğretmeni, durumu kızın ailesine bildirdi. Eve gelen Ş.T., yaşadıklarını rehberlik öğretmenine yazarak anlatmak istediğini söyledi. Ş.T., eniştesinin kendine istismarda bulunduğunu yazdığı mektubu rehberlik öğretmenine verdi. Yapılan suç duyurusunun ardından gözaltına alınan kızın eniştesi Mutlu Boran, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü karar duruşmasında, Ş.T., ailesi ve tutuklu sanık Mutlu Boran hazır bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen sanık Boran, beraatını istedi. Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonunda sanık Boran’a ’çocuğun istismar’ suçundan 8 yıl hapis cezası verdi.

 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar caydırıcı değil. Gerek görsel basın ve yazılı basın gerekse de sosyal medya da yaşanan ve ısıtılıp ısıtılıp gündeme getirilen olaylar zamanla vicdandan ve insanlıktan yoksun yoksun insanların bilinç altına yerleşiyor. En büyük suç Tv Dizileri Tv Filmleri ve Tv programları insanların bilinç altına etkili mesajlar gönderiyor. RTÜK te ki süzgecin kriterleri nedir bilmiyorum. Buna çözüm bulunmadıkça sapıklıklar artacak senaryolar çoğaltılıp olaylar ısrarla ısıtılıp ısıtılıp gündeme getirilecektir.
    Cevapla
  • aaa 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kanunlar zülmün, adaletsizliğin, haksızlığın ve ahlaksızlığın artmasına sebep oluyursa ki oluyor ve numuneleri ortada. neden değiştirilmiyor?
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    meclise gelsin hemen değiştiririm...
    İlk beğenen sen ol
  • ealperim 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu iğrenç olayı dikkati sayesinde açığa çıkaran kim? Hiç kimsenin beğenmediği, artık değer vermediği öğretmen ve aynı zamanda bir çok öğretmene de yaranamayan Rehber Öğretmen elinden hakları alınsa da PDR mezunu olan Psikolojik Danışmanlar. İyi ki varsınız...
    Cevapla
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    8 yil mi...3 yatar gerisi sartli saliverirler
    Cevapla
  • Osmanli Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin Belani versin.
    Cevapla
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya öğretmen görmese veya bana ne deseydi.?
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.