Kayseri

Kayseri MHP İl Başkanı Ersoy, milletvekilliği için aday adayı oldu

16:33 26 Nisan 2018
Kayseri MHP İl Başkanı Ersoy, milletvekilliği için aday adayı oldu

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İl Başkanlığındaki basın toplantısında konuşan Ersoy, 38 aydır yürüttüğü MHP İl Başkanlığı görevinden 38 yaşında milletvekili aday adayı olmak için dün itibarıyla istifa ettiğini söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin müsaadesi ile bu kararı aldığını belirten Ersoy şöyle konuştu:

"Biraz önce ilçe başkanlarımızla yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızın hepsinden helallik aldım. Ben de teşkilatlarımıza hakkımı helal ettim. Zor süreçte birlikte görev yaptığım tüm ülküdaşlarımdan helallik istiyorum. Bizler lider, teşkilat doktrin paradigması içerisinde çocukluğumuzdan beri bu teşkilatlar ve partimiz için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalıştık. Bizim için önemli olan teşkilatlarımızın sürekli ayakta kalmasıdır.

49 yıllık şerefli bir mazisi bulunan MHP'de il başkanlığı görevini yapmak çok onurlu bir durumdur. Benim için şereflerin en büyüğüdür. Bu anlamda da dualarıyla bu süreçte her zaman yanımızda olan başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ersoy'dan MHP İl Başkanlığı görevini devralan Serkan Tok da, dün itibariyle Devlet Bahçeli ve genel merkezin talimatlarıyla göreve getirildiğini belirterek, seçimlerde aday adayı olmayı düşünen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.