Kayseri

CHP Kayseri milletvekili mazbatasını aldı

15:22 03 Temmuz 2018
CHP Kayseri milletvekili mazbatasını aldı

CHP'den Kayseri milletvekili seçilen Çetin Arık mazbatasını aldı.

CHP İl Başkanı Ümit Özer ve partililerle Kayseri Adliyesi'ne giden Arık, adliyenin konferans salonunda düzenlenen törende, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller'in elinden mazbatasını aldı.

Mazbata töreni sonrası açıklamada bulunan Arık, parti teşkilatı ve tüm Kayseri halkına teşekkür etti.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kayseri'nin sesi olmaya devam edeceğini ifade eden Arık, hakkın, hukukun ve adaletin 80 milyona eşit uygulandığı bir Türkiye hayali sevdasından vazgeçmeyeceklerini belirtti.

Arık, "Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın gelecek kaygısı taşımadığı bir Türkiye hayalinden vazgeçmeyeceğiz. İktidarın söz verip de bir türlü gerçekleştirmediği Kayseri'deki vaatlerinin de takipçisi olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Basın mensuplarının, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin açıklamalarına ilişkin bir sorusu üzerine Arık, şunları söyledi:

"Bunlar tabi bizim iç meselelerimiz. Biz Türkiye'de demokrasiyi içselleştirmiş bir partiyiz ve demokrasi için bedel ödemiş bir partiyiz. Partimizin yetkili organlarında değerlendirilecektir. Şu anda partimizde herhangi bir problem yoktur, herhangi bir genel başkan sorunu yoktur. Günü geldiğinde oturulur, değerlendirilir ve parti örgütümüz, kurultay delegelerimiz en doğru kararı vereceklerdir."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.