Kayseri

Erol Bedir, yeni sezon fikstürünü değerlendirdi

17:02 09 Temmuz 2018
Erol Bedir, yeni sezon fikstürünü değerlendirdi

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, 2018-2019 futbol sezonunun tartışmalardan uzak futbolun konuşulduğu bir sezon olmasını beklediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de, Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'in adının verildiği 2018-2019 futbol sezonunun fikstürünü AA muharibine değerlendiren Bedir, tüm kulüplere yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sezonun ilk maçını Antalyaspor ile sahalarında oynayacaklarını belirten Bedir, "Bizim açımızdan gayet dengeli bir fikstür oldu. Yeni sezon 17 takıma için kazasız belasız, sakatlıksız bir sezon olur inşallah. Yeni dönem kavgalardan uzak, tribün olaylarının değil, futbolun konuşulduğu bir sezon olsun." diye konuştu.

Lige hazır olduklarını dile getiren Erol Bedir, "Lig biter bitmez transferlerimizi yapmaya başladık ve anlaştığımız oyunculara bir bir imza attırdık. Şu anda takımımız lige en hazır takım. Takımımız tam kadro Erzurum'da kampta. Kadromuz, yaptığımız transferle neredeyse son halini aldı. Belki maçlar başlayana kadar bir oyuncu daha kadromuza dahil edebiliriz." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.