Kayseri

"Ürettikçe daha çok büyüyeceğiz"

16:22 17 Temmuz 2018
"Ürettikçe daha çok büyüyeceğiz"

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan Kayseri merkezli firmaları kutladı.

Gülsoy, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması sonucunda hazırlanan listede Kayseri'den 14 firmanın yer aldığını belirtti.

İSO tarafından daha önce açıklanan ilk 500 listesinde de 18 Kayseri firmasının yer aldığını hatırlatan Gülsoy, şunları kaydetti:

"Türkiye, 2023 hedeflerine adıma adım yaklaşırken, önümüzdeki yıllarda daha fazla sayıda Kayseri firmasının listeye ismini yazdıracağına inanıyorum. Üretim, satış, karlılık, ihracat gibi kıstaslar ile belirlenen firmalar arasında Kayserili firmaların da yer alması şehrin ekonomisinde ki gelişmenin göstergesidir. Ülke olarak büyümenin ve gelişmenin yolu üretmekten, ürettiğini dünyaya tanıtmak ve pazarlamaktan geçiyor. Ürettikçe daha çok büyüyeceğiz. Bu kapsamda, listede yer alan tüm firmalarımızı ve çalışanlarını şehrimizin ekonomisine, üretim ve ihracatına sağladıkları katkılarından dolayı tebrik ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.