Kayseri

Maçın ardından

02:39 14 Ağustos 2018
Maçın ardından

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçında, iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sağlam, 11 yıl sonra Kayseri'de Kayserispor için maça çıkmanın çok heyecan verici olduğunu ifade etti.

Taraftarların takımdan beklentisinin üst seviyede olduğunu aktaran Sağlam, "Taraftarlar takımlarına inanıyorlar, bize, başkana ve yönetime inanıyorlar. Sorumluluk bilincinde bir insan olarak sırtımıza ciddi bir yük bindi. Bizden ne istenildiğinin de farkındayız ve bu doğrultuda da çalışmalarımızı devam ettirdik." dedi.

Sezonun ilk maçı olmasına rağmen oyuncularının sahada verdiği mücadeleden son derece memnun olduğunu dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:

"Oyuncularım maça iyi başladılar. Maçın başlangıcı çok önemliydi. Önde presle başladık, zaman zaman çok iyi yaptık, o bölümde de golü bulduk. Rakip 10 kişi kalana kadar ilk yarı istatistiğine baktığımız zaman yüzde 67 ile oynamışız. İkinci yarıda 64'e düşmüşüz. Yüzde 90 isabetli pasla oynamışız. Bu da gelecek adına umut verici. 111 kilometre koşmuşuz. Sezonun ilk maçı olmasına rağmen iyi bir mesafe ama bunu daha yukarılara çıkarmamız lazım."


- Bülent Korkmaz: "Doğrularımızı çoğaltıp hatalarımızı aza indirmemiz gerekir"


Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuna iyi başlayamadıklarını söyledi.

İlk bölümde pas organizasyonlarını da iyi yapamadıklarını belirten Korkmaz, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"Bizim takımımız pas yapan bir takımdı. Golü yedikten sonra toparlandık istediğimiz oyunu oynadık. Pozisyonlara da girdik ama oyuna tam ortak olurken maalesef kırmızı kartla bir oyuncumuz dışarı atıldı ve 10 kişi kaldık. Bizim gibi takımlar 10 kişi kalınca da çok zorlanır. Tabii ki 10 kişi kalmamıza rağmen mücadelemizi devam ettirdik. Genç arkadaşımız Birkan ilk kez forma giydi. İyi oynadı, Antalyaspor için kazanç. Mücadeleyi çok beğendim, diyebilirim ama doğrularımızı çoğaltıp hatalarımızı aza indirmemiz gerekir. Eksik yanlarımız var onları gidermemiz gerekir. O zaman bunları da tamamlarsak daha iyi bir Antalyaspor olacağına inanıyorum. Mücadele yönümüzün düşündüğümüzden daha iyi olduğunu söyleyebilirim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.