Kayseri

Gurbetçi çifte enişte kazığı!

07:11 13 Aralık 2018 -2 Yorum Var
Gurbetçi çifte enişte kazığı!

Belçika'da yaşayan Şefik- Cansu Gönülaçan çifti, daire almak için enişteleri Erol P.'ye 13 bin Euro verdi. Evlerini görmek için için Kayseri’de giden çift, eniştelerinin kendilerine gösterdiği daireyi 3 kişiye daha sattığını öğrenince şaşkına döndüler.

Belçika'da yaşayan Şefik- Cansu Gönülaçan çifti, 2015 yılında Kayseri'ye gitti. Şefik Demirbaş'ın halası Sevgi P. ile eniştesi Erol P.'nin evinde kalan çift, şehre hayran kalınca burada bir daire almaya karar verdi. Enişte Erol P., "Bana 130 bin lira gönderin, para tamamlanınca daire sizin olsun" dedi. Bunun üzerine ülkelerine dönen Demirbaş çifti, eniştelerine ev için 13 bin Euro gönderdi. Ancak çok geçmeden evlerinin enişteleri tarafından 3 ayrı kişiye daha satıldığını öğrendi! Paralarını geri alamayan çift, son çare olarak mahkemeye gitti. "Almak istediğimiz daire kabusumuz oldu" dedi.

YORUMLAR

-2 Yorum Var
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    eniştebank :)
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • 50FSM50 5 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetcilerin makus kaderi; kimi öz kardesinden kimi amcasindan dayisindan enistesinden vs vs aldatilir kandirilir. Herzaman yolunacak kaz muamelesi görülürler.
    Cevapla
  • memet 5 yıl önce Şikayet Et
    neyseki miktar az mış...
    Cevapla
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdüllüh müslümanım diye geçinen yolda sorduğunda 32 farzı bilmeyenlerin çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyoruz.....haram ve haksız kazanç bir toplumun yok olmasının temellerini oluşturur.
    Cevapla
  • yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    yanıbaşındakiler sana kazık atıyor. Gurbettekine atmışlar çok mu ki...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.