Kayseri

Yok böyle vicdansızlık! Tam 8 kedi...

16:22 18 Aralık 2018 2 Yorum Var
Yok böyle vicdansızlık! Tam 8 kedi...

Kayseri Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Berkant Koray Yıldırım, bir mahallede bir ayda 8 kediye bacakları kesilip, gözleri oyularak işkence yapıldığını, kedilerden 4'ünün öldüğü söyledi.

Kayseri’nin Merkez Melikgazi İlçesi’ne bağlı TOKİ Mimarsinan Demokrasi Mahallesi'nde bir ayda 8 kediye bacakları kesilip, gözleri oyularak işkence yapıldığı ortaya çıktı. İşkence sonrası 4 kedi ölürken, diğer kedilerin tedavileri devam ediyor. Kayseri Hayvanları Koruma Derneği (KAYHAKDER), kedilere yapılan işkenceler ile ilgili olarak polise şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ederken KAYHAKDER Başkan Yardımcısı Berkant Koray Yıldırım, “Kayseri TOKİ bölgesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kedilerin bacakları kesiliyor ve gözleri oyuluyor. Son bir ayda 8'inci vakayı yaşıyoruz. Konuyla il yöneticileri yakından ilgileniyor” dedi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Veli çokbilmiş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür konuların cezası, hayvanat bahçesinde bakıcılık park bahçe sulama temizleme, tuvalet temizliği yaptırılmali ki, kişinin nefsinin benliği kırılsın. Olmaz ise cezaevine yine gönderirsin. Ha unutmadan, ayrıca binlerce kez, hayvalrlara işkence yapmayacağım, hayvanları seviyorum diye yazmalı. Ya evinde yada cezaevinde!!!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu vahşeti yapan vahşileri Allah ıslah eylesin.
    Cevapla
  • oğuzhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapan çocuksa Allah tez zamanda yanlışını anlamayı nasip etsin! ama aklı yerinde ise iki dünyada da gün yüzü görmesin! amin!!! "merhametsize merhamet edilmeyecek" hadisini hatırlayın!
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.