Kayseri

Parkta şoke eden görüntü! Evden kaçan iki kız...

09:40 20 Şubat 2019 18 Yorum Var
Parkta şoke eden görüntü! Evden kaçan iki kız...

Kayseri'de aileleriyla tartıştıktan sonra evden kaçan B.Ö. (21) ve C.D. (25), parkta bıçakla bileklerini keserken bulundu. Kendilerine müdahale eden sağlık ekiplerine "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyen kızlar, güçlükle ikna edilerek hastaneye götürüldü.

Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi Otlu Sokak'ta oturan B.Ö. ve C.D., dün sabah bilinmeyen nedenle aileleriyle tartıştıktan sonra evden kaçtı. Ailelerin haber vermesi üzerine polis, B.Ö. ve C.D.'yi bulmak için çalışma başlattı. Dün akşam saatlerinde  Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi'nde bulunan Barış Manço Parkı'nda 2 genç kızı bileklerini keserek kendilerine zarar verdiğini görenler, polis ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Gelen sağlık görevlileri, bıçakla bileklerini kesen kızlara müdahale etmek istedi. Ancak B.Ö. ve C.D, "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyerek önce buna izin vermedi. B.Ö. ve C.D., daha sonra polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle ikna edilerek ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Aile ve sosyal politikalar Bakanlığı , Milli Eğitim Bakanlığı ve Rütük ün radikal kararlar alarak Aile ve Milli değerlerimize sahip çıkmak ve özümüze dönmemiz için ciddi çalışmalar yapması gerekmektedir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Rütük ne iş yapar tv kanalları, sanal alemde yapılan yayınlar, diziler ve proğramlar ın % 75 i Türk kültüründen ve anenelerimizden uzak. Bütün proğramlar Arap ülkelerinden sonra Türkiyenin manevi değerlerini yok etmeye yönelik formatlı proğramlarla değerlerimiz yok ediliyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ve benzeri hususlarda bayanları yargılar ve suçlarsak yanlış yaparız vebale gireriz. bu kızlar niye böyle yaptı hangi neden bu duruma sürükledi. kızlar ve bayanlar erkekler karşısında ruhsal olarakta bedensel olarakta çok zayıftırlar. erkeklerin bir kaç güzel sözüne kanarlar fiziksel olarakta karşı koyamazlar, herhangi bir durumda yakınları veya mahalle tarafından fatura kızlara veya bayanlara çıkarılıp baskı oluşturulunca yol daha farlı sonuçlara çıkıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada acınma sözlerini bırakıp,bu kızların neden böyle yaptıklarına bakmak lazım.iki kız bunu yaptı diye herkesi, anne ve baba ları vede bu milletin aklını ve ahlakını sorgulayan, önce kendi aklını ve ahlakını sorgulasın.aciz olmaktan vaz geçelim, ve çocuklarımıza gerçekten sahip çıkalım,çünkü onlar bu milletin ve türk neslinin gelecegi dir.
    Cevapla
  • ayhan doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    tv dizileri etkilerini iyice göstermeye başladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.