Kayseri

Kayseri'de büyük panik! Et ile besleniyor...

08:26 06 Haziran 2019 7 Yorum Var
Kayseri'de büyük panik! Et ile besleniyor...

Dünyada çöl bölgelerinde, Türkiye'de ise daha çok Doğu ve Güneydoğu'da görülen 'sarıkız' örümceği (camel spider), Kayseri'de görüldü. Kent merkezinde parkta ortaya çıkan örümcekler, paniğe neden oldu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki İsa Yusuf Alptekin Parkı'nda dün akşam gezentiye çıkanlar, 'sarıkız' adıyla bilinen ve et yiyerek beslenen örümceği gördü.

Parktaki çimler üzerinde görülen 3 örümcek, paniğe neden oldu.

İNSAN ELİ KADAR BÜYÜK

Özellikle akrep, kertenkele, hatta fare ve kendinden büyük memelilerle bile beslenebilen, bu nedenle et parçalarını kolayca koparabilen sarıkız örümcekleri çevrede endişe yarattı.

Bir insan eli kadar boyu olan, 1 metre yükseğe zıplayabilen ve akrep bile avlayabilen örümceklerden korktuklarını söyleyen vatandaşlar, ilaçlama yapılmasını istedi.

 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Yasin Egemen 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsandan zararlı bir canlı varmı ne oldu kimi ısırdı kimi yedi kime ne zarar verdi her yer taş oldu yaşam alanları kısıtlandı eee bizde bunu hoş göreceğiz artık bizmi onları yeriz onlarmı bizi yer yüce Rabbim bilir artık ooo korktuğun canlının tabiatta ne büyük faydası biliyormusunuz hiç bir canlı olmasın sadece insan olsun demi tövbe estağfurullah
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru diyorsun kardesimmmm
    İlk beğenen sen ol
  • cızz 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim bahçede de yılan var, o da et yiyo ne yapalım şimdi.bahçenin bekçisi yav kimse girmiyo
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bocekcik Korkma sen 4 yıl önce Şikayet Et
    Böğü Böceği kardeşler. Küçük böcekler ile beslenir insanı görünce var gücüyle kaçar. Bir numaralı düşmanı tavuktur. Panik yaratmayın milyonlarca yıldır yaşıyor o böcek bu topraklarda...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de daha önce görülmemiş ...böcektir,örümcektir,yeni tür bir hastalıktır nereden gelebilir--gayet açık...ülkemize kabul ettiğimiz çeşitli ülkelerden gelen mültecilerden,anlaşılan bu çöllerde bulunan tür örümcek,oralardan gelen bir mültecinin ya çantasında,giysilerinde geldi,çünki yeterli önlem yok. elin Avrupalı sı bunları ülkesine sokarken çırıpçıplak soyup,dezenfekte edip,bütün öteberisine kontrol edip öyle alıyor.
    Cevapla
  • Selami inan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardes 38 yasindayim biz her sene yaz aylarinda goruyoruz sen gormemis ola bilirsin bu kadar buyutecek bir sey yok insana zarar vermeez gece cikar ve avlanir selamlar
    İlk beğenen sen ol
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Biyolojik savaş diye bir şey duymadın galiba. Adamlar olmadık her yönü deniyorlar. Sapanca gölündeki PİRANAlarıda göçmenler getirdi.
    İlk beğenen sen ol
  • H.Ç. 4 yıl önce Şikayet Et
    Nevşehir'de her sene karşışaşıyoruz. Öldürmeye yönelirsen saldırgan oluyor. Ankara Kahramankazan'da ölüsünü gördüm. Her yerede var. Dünyada yaşıyorsan Rabbimin yarattığı her şeyde bir hikmet vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.