Kayseri

Öldürüp yan yana dizdiler! İçlerinden biri avcıları bile şaşırttı

15:34 19 Kasım 2019 5 Yorum Var
Öldürüp yan yana dizdiler! İçlerinden biri avcıları bile şaşırttı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde pancar tarlalarına zarar veren 6 domuz, avcılar tarafından vuruldu. Domuzlardan birinin diğerlerine göre çok büyük olması avcıları bile şaşırttı.



Pınarbaşı Avcılar Derneği üyeleri, çiftçilerin artan şikayetlerinin ardından yasal izinle domuz avına çıktı. Pancar tarlalarına zarar veren domuzlar için Uzunyayla mevkiinde önce araştırma yapan 3 avcı, domuzların tarlalara gelip, gittiği güzergahı tespit etti. Ardından pusu kuran avcılar, 6 domuzu art arda vurdu. Avcılar dernek başkanı Kadir Mağara, başkan yardımcısı Niyazi Acılar ve üye Bayram Akdan, öldürdükleri domuzları tarlada yan yana koyup, fotoğraf çektirdi. Domuzlardan birinin diğerlerine göre çok büyük olması avcıları bile şaşırttı.

Pınarbaşı Avcılar Derneği Başkan Yardımcısı Niyazi Acılar, son günlerde çiftçilerden gelen yoğun şikayetler üzerine yasal izin alarak, domuz avına çıktıklarını söyledi. Acılar, şöyle konuştu:

"Pınarbaşı'nda çiftçilerimizin baş belası olan domuzların popülasyonu oldukça fazlalaşmıştı. Tarladaki ürünlere zarar veriyorlardı. Araştırma yaptık, geçiş güzergahlarını tespit ettik. Daha sonra da pusu kurduk ve toplamda 6 domuzu etkisiz hale getirdik. Domuzlardan birinin iri yapısı dikkat çekti. Diğerlerinin neredeyse üç katıydı. Çetenin elebaşı gibiydi. Diğer normal görünen domuzları 3-4 mermiyle etkisiz hale getirirken, iri domuzu 13 mermi ile ancak etkisiz hale getirebildik. Domuzları yan yana dizdiğimizde de fark zaten anlaşılıyordu. Domuzun ağırlığının 320 kilonun üzerinde olduğunu düşünüyoruz" dedi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • yediemirler 4 yıl önce Şikayet Et
    PKK üzülecektir,eksildiler,her gün kayıp veriyorlar..:)
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaftancıoğlulara yollayın afiyetle 3 dakikada yesinler.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 4 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz dert görmesin. Bu yıl bizim köyü perişan etti bu hınzırlar. 250 ocak fındıktan 25 kilo fındık bırakmadılar.
    Cevapla
  • Mantıklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz mantikli düşunmek lazım. Birilerinin bize empoze ederek iyiyi kötüyü ayıramayacak beyin kafa yapısına sokmasına müsade etmeyelim. Hayvan sevgisi eyvallah tamam. O hayvan sevgisi filan laf salatasi yapanlar hiç et yemesinler bitleri pireleri yılanları akrepleri vs zarar veren hayvanlarıda beslesinler çok acıyorsa tarıma zarar veren tüm domuzları alıp beslesinler. Hayvan sevgisi lgbt filan faso fiso şeyleri insanı bozmak için empoze ediyorlar. Hayvanlara işkence filan günahtır. Her şey gararında gerek.
    Cevapla
  • ISMAIL 4 yıl önce Şikayet Et
    ğetırın canan kaftancı oğluna zıyan olmasın nasılsa kocası yarım domuzu on dakıkada yıyor
    Cevapla
  • CHP 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrafa karşı bunları in bazıları.
  • el_turco 4 yıl önce Şikayet Et
    süpersin;))
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.