Kayseri

Kahreden olay! İkizleri ile birlikte öldü

15:35 27 Aralık 2019 17 Yorum Var
Kahreden olay! İkizleri ile birlikte öldü

Kayseri'de, tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kalan 29 yaşındaki Leyla Ercan, hastanede doğum sırasında bebekleriyle birlikte hayatını kaybetti.

Leyla Ercan, 3 yıl önce fabrikada işçi olan Onur Ercan (31) ile evlendi. Çift, bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başvurdu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden çiftin tüp bebek tedavisi başarı ile sonuçlandı. Biri erkek diğeri kız ikizlere hamile kalan Leyla Ercan, 10 gün önce rahatsızlanınca Kayseri'deki hastaneye başvurdu. 8,5 aylık hamile olan Ercan, tedavi altına alındı. Gece saatlerinde doğuma alınan Leyla Ercan, bebekleriyle birlikte yaşamını yitirdi.

'GEBELİK ZEHİRLENMESİNDEN ŞÜPHELENİLİYORMUŞ'

İkiz babası olmayı beklerken eşini ve bebeklerini kaybeden Onur Ercan, büyük üzüntü yaşadı. Onur Ercan, yüksek tansiyon nedeniyle 10 gün önce eşini hastaneye götürdüğünü belirterek, "Tansiyon yükseldiği için müşahede altında tutmak istediler. 'Bizim gözetimimiz altında olsun' dediler. Onlardan tam bir açıklama alamadık. Kiminle konuştuysak bir açıklama alamadık. Gebelik zehirlenmesinden şüpheleniliyormuş, ondan dolayı yatış altında tutulmuş. Biz 'tansiyon' diye biliyorduk. Onunla ilgili de herhangi bir şey söyleyen olmadı. Söylenseydi 35'inci haftasında biz öyle bir risk karşısında 'bebekleri alın' diyebilirdik. Maalesef alınmadı" dedi.

'KİMSE EŞİNDEN VE ÇOCUĞUNDAN OLMASIN'

Onur Ercan, eşinin ölümüyle ilgili hastaneden bir açıklama yapılmadığını belirterek, "Sadece gebelik zehirlenmesi olarak söylediler. Başka bir şey var mı bilgim yok. Bizim başımız yandı ve ben canlarımdan, ciğerlerimden oldum. Başkaları bunları yaşamasın. Benim başıma geldi. Başka anne ve babaların canları yanmasın. Kimse eşinden ve çocuğundan olmasın" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

17 Yorum Var
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    allah sabır versin mekanları cennet olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c.sabırlar versin.Kesinlikle soruşturma yapılmalı hastanenin kusuru varmıdır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sevda 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanlarini cennet eylesin geride kalanlara ise sabir versin.icini paylasiyoruz kardesim
    Cevapla
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabir versin.
    Cevapla
  • hakan gardas 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin kardesimize, kendisine sabirlar versin cok büyük bir imtihan. Bundan sonraki hayatinda kendisine daha güzel bir kader versin mutluluk versin insaallah.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.