İngiltere'den Kıbrıs açıklaması

İngiltere, 'Birleşik Krallık mevcut barış sürecine tam destek vermektedir ve kalıcı barışın sağlanması için elinden gelen desteği vermeyi sürdürecektir' açıklamasında bulundu.

İngiltere'den Kıbrıs açıklaması
İngiltere'den Kıbrıs açıklaması
GİRİŞ 23.11.2016 19:48 GÜNCELLEME 23.11.2016 19:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Dışişleri Bakanlığı Kıbrıs müzakereleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Birleşik Krallık mevcut barış sürecine tam destek vermektedir ve Kıbrıs'ta kalıcı barışın sağlanması için elinden gelen desteği vermeyi sürdürecektir" dedi.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, "Kıbrıs'ta kalıcı barışın sağlanması için elinden gelen desteği vermeyi sürdüreceğini" bildirdi.

DUNCAN: TAMAMEN ÇÖKTÜĞÜ ANLAMINA GELMEZ

İngiltere'nin Avrupa ve Amerika’dan Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan da dün parlamentoda yaptığı açıklamada, İsviçre’deki Kıbrıs müzakerelerinin sonuçsuz kalmasının müzakerelerin "tamamen çöktüğü" anlamına gelmediğini söylemişti.

RUM YÖNETİMİ MÜZAKERELERİ TIKADI

Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lideri Nikos Anastasiadis arasında İsviçre’de yürütülen müzakereler Rum yönetiminin beklenen adımları atmaması nedeniyle önceki gün tıkanmıştı.

İsviçre'de 7-11 Kasım'da yapılan görüşmenin devamı niteliğindeki Mont Pelerin zirvesinin amacı, hem toprak meselesinde kriterlerin görüşülmesi hem de garantör ülkelerin katılacağı beşli konferansın tarihinin belirlenmesiydi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere diye bir ülke olmasaydı musul kerkük mısır ve kıbrısın tümü bizimdi zaten. bunlar barış için değil elizdekileri almak için çalışırlar ancak.
    Cevapla
  • kapadokyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Hani bunlar demokrasiyle yönetiliyordu birleşik Krallık neyin nesi
    Cevapla
  • Ömer Faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya şimdi derdiniz ne? Suriyeli, ırak'ı, Libya'yi, Yugoslavya'yi, Yemen'i, Rusya'yi, Kore'yi vs... Böldünüz. Kıbrıs'ta derdiniz ne? Siz şeytanlık peşindesiniz. Amacınız Kıbrıs'ta da Girit'te oynadığınız oyunu oynayıp Türk topraklarını işgal etmek..
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi de niye birleştirmeye çalışıyorsunuz sizin amacınız adanın tamamını ilhak edip türkleri asimile etmek. Zaten fiilen ayrılmış böl 2 ye 2 devlet al sana barış huzur kaşımazsanız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü