Kilis

Askerlere moral için mektup kampanyası başlattı

17:43 16 Şubat 2017
Askerlere moral için mektup kampanyası başlattı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencisi Hakan Keskinkılıç, Fırat Kalkanı Harekatı'nda görev yapan askerlere moral vermek için sosyal medya üzerinden mektup toplama kampanyası yürütüyor.

Kilis Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, El-Bab'ta görev yapan askerler için mektup yazan Keskinkılıç, daha sonra başkalarının da askerlere mektup yazmasını sağlamak için sosyal medya üzerinden editörlüğünü yaptığı bir sayfada kampanya başlattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keskinkılıç, kampanyayı başlattığı günden bu yana Kilis Belediyesi ve Belediye Başkanı Hasan Kara'nın kendisini yalnız bırakmadığını belirtti.

Amacının başlattığı kampanyayla tüm Türkiye'ye ulaşmak ve askerlere moral vermek olduğunu ifade eden Keskinkılıç, şunları kaydetti:

"Benim için, bizim için, dinimiz için, vatan için, bayrak için birileri can verip can alırken ben rahat rahat okuluma gidip ailemin yüzünü görebildiğim için çok şanslıydım. Ama ya görmeyenler, evden çıkarken bir daha dönme ihtimalinin çok zor olduğunu bile bile o kapıdan çıkıp gitmek ne kadar zordur değil mi? Benim amacım tüm Türkiye’de bu kampanyanın ses getirmesi ve herkesin askerlerimizin yanında olduğunu göstermesidir. Bu kampanyada güzel sonuçlar aldım ve halen mesaj alıyorum ''mektup göndermek istiyoruz lütfen adres verin'' diye. Mektuplar halen gelmeye devam ediyor. Ben de var gücümle Rabbimin yardımıyla ve Kilis Belediyesinin destekleriyle Mehmetçiklere mektupları ulaştırmak için gerekirse uyumayacağım ve o mektupları toplayıp askerliğimize teslim edeceğim."

Belediye Başkanı Kara ise yapılan faaliyetin son derece anlamlı olduğunu belirterek, Kilis Belediyesi olarak vatan, bayrak ve asker için kim ne yaparsa destek olmaya devam edeceklerini bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.