Kilis

Kilis'te gasp iddiası

17:18 31 Mart 2017
Kilis'te gasp iddiası

Kilis'te, Suriye uyruklu iki kişinin cep telefonu ve parasını gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Suriye uyruklu K.E (23) ve M.E (29), Canpolat Paşa Mahallesi Paşa Hamamı civarında Suriye uyruklu A.M (33), M.A (25), M.E (37), U.E.M (20) tarafından bıçakla gasp edildi.

Suriyeli K.E'yi bıçakla yaralayan ve M.E'nin de üzerinde bulunan parayı ve cep telefonunu gasp eden zanlılar, olay yerinden araçlarıyla kaçtı.

M.E'nin durumu polise bildirmesinin ardından, MOBESE kayıtlarından yapılan kontrolde şüphelilerin 34 TT 5947 plakalı araçla Kilis'ten ayrıldıkları tespit edildi.

Kilis Emniyet Müdürlüğü bunun üzerine, Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay, Adana ve Osmaniye Emniyet Müdürlükleri ile irtibata geçti.

Olaydan yaklaşık 3 saat sonra şüpheli 4 şahıs, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Ekipler, şüpheli şahısların üzerinde yaptığı kontrolde gasp edilen cep telefonları ve paraları ele geçirdi. Şüpheliler, yapılan ilk sorguda suçlarını itiraf etmelerinin ardından, Kilis Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.M, M.A, M.E ve U.E.M isimli zanlılar mahkemede tutuklandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.