Kilis

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

15:25 14 Nisan 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türkiye Kamu Sen üyelerinden oluşan bir gurup, beraberinde getirdiği 5 küçükbaş hayvanı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere bağışladı.

Sendika'nın Konya İl Başkanı Hüsamettin Şenel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk askerine destek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Şenel, milletin bekası için başlayan ve büyük bir zafere imza atılan Zeytin Dalı Harekatı'nda cansiperhane savaşan Mehmetçik'in tarihe şanlı bir zafer daha eklediğini belirtti.

Bölgede oynanan kirli oyunları nihayete erdirmek için Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonu'nda elde edilen mutlak galibiyetin, Türk'ün bölgedeki gücü ve hakimiyetini bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade eden Şenel, şunları söyledi:

"Milletimiz ve binlerce yıldır sayısız şehidimizin kanıyla sulayarak vatan yaptığımız topraklar, hainlerin, bebek katillerinin, eli kanlı milletlerin yaktığı ateşle çepeçevre sarılmışken, şanlı ordumuz bütün hain planları bozmuştur. Yakın coğrafyamızda yüzyıllardır olup bitenlere baktığımızda, asıl hedefin Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olduğunu görmek çok da zor değildir. Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin'de yürüttüğü bu harekat, Türk milleti üzerinden İslam'ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılmış bir huruç harekatıdır."

Konuşmaların ardından gruptakiler, getirdikleri 5 kurbanı, harekata katılan askerlere ulaştırılmak üzere İl Jandarma Alay Komutanlığına teslim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.