Kırıkkale

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can, vatandaşlarla buluştu

17:18 28 Ağustos 2015
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can, vatandaşlarla buluştu

 AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, vatandaşlarla bir araya geldi.

Can, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Can, YSK'nın seçim gününü 1 Kasım olarak açıkladığını anımsatarak, 18 Eylül saat 17.00'ye kadar bütün siyasi partilerin aday listelerini YSK’ya sunmak zorunda olduğunu söyledi.

Aday listeleri YSK'ya sunulduktan sonra seçimlere 42 günlük bir zaman kalacağını belirten Can, şunları kaydetti:

"Her daim biz AK Parti teşkilatları olarak arazideyiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Seçim hükumeti bugünlerde kurulacak. Başbakanımız milletvekillerine mektup yazarak talepte bulundu. HDP’den 3 milletvekilinden 2’si kabul etti. MHP’den 3 milletvekilinden biri kabul etti. CHP’den ise 5 kişiye teklif gönderildi hiç biri kabul etmedi. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti 18 milletvekili eksikle tek başına iktidarı kaybetmişti. 1 Kasım seçimlerinde 18’in üzerinde milletvekili daha kazanarak AK Parti tek başına iktidara gelecektir."

Can, Türkiye’de kararlı bir şekilde terörle mücadele yapıldığını, siyasi irade ve hükümetin TSK’ya gereken desteği verdiğin vurguladı.

PKK'nın ilk defa bu derece tahribata uğratıldığını savunan Can, "Bu konuda TSK ve hükümetimize teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diliyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.