Kırıkkale

Sulakyurt ilçesinde "Etik Günü" düzenlendi

15:06 25 Mayıs 2016
Sulakyurt ilçesinde "Etik Günü" düzenlendi

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Etik Günü" etkinliği düzenlendi.

Okulun Kültür Edebiyat Kulübü öğretmeni Fulya Öztürk koordinesinde öğrenciler tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Fikret Dağ, öğrencilerin düzenlemiş olduğu etkinlikle toplumsal birçok değerin zihinlerde yeniden tazelendiğini söyledi.

Toplumda yerine getirilme sorumluluğu olan davranışların aslında birer etik kural özelliği taşıdığını belirten Dağ, "Bir çok değerimiz aslında öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere kesintisiz olarak öğretilerek kavratılmaktadır. Bu tür özel günler vasıtasıyla her bireyimiz kaybettiği ya da unuttuğu bu değerlere yeniden sahip çıkmalı ve özümüzle kaynaşmış olan değerleri, iş yerinde, çarşıda, pazarda, evde hayatın her yerinde hiç bir zaman unutulmamalıdır." dedi.

Programa, Kaymakam Dağ'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Altun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emin Yüksel, Okul Müdürü Ali Türkmen, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili tiyatro gösterisi, şiirler ve diğer faaliyetlerin ardından son buldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.