Kırıkkale

Kırıkkale'de kardeşlik iftarı

10:57 23 Haziran 2017
Kırıkkale'de kardeşlik iftarı

Yardımeli Derneği Kırıkkale Temsilciliği tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi aileler, bağışçılar ile gönüllüleriyle kardeşlik iftarında buluştu.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan derneğin il temsilcisi Halil Bakır, Yardımeli Derneği olarak iki yıldan bu yana ramazan ayı boyunca, ulaştıkları yardıma muhtaç insanların ve yetim ailelerinin kapılarını çalarak, ramazan bereketini farklı iklimlere taşımaya çalıştıklarını söyledi.

Özellikle ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim gibi yardımları yaparak dağıttıkları kumanya kartları ile de Türkiye genelinde yaygın olan bir mağazaya yönlendirip, ihtiyaçlarını temin etmelerine vesile olduklarını anlatan Bakır, "Tabi bu yardımlarımız sadece ramazan ayıyla sınırlı kalmıyor. Bütün bir yıla yayıyoruz. Öte yandan yine dünyanın farklı bölgelerine yönelik kampanyalar düzenleyerek yardımlar ulaştırdık. Bağışçılarımızın desteğiyle Kırıkkale'de 200 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzun yaklaşan Ramazan Bayramına mutlu bir şekilde girmelerini sağlamak amacıyla, çocuklarımızı mağazaya götürüp onlara gönüllerince alışveriş yapma imkanı sunduk." diye konuştu.

Program, yapılan duaların ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.