Kırıkkale

Kadın veli, oğlunun öğretmenine falçatayla saldırdı

08:06 09 Şubat 2019 35 Yorum Var
Kadın veli, oğlunun öğretmenine falçatayla saldırdı

Kırıkkale'de öğrenci velisi Mehtap Ö. (42), oğlunun sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu'yu (40) okul bahçesinde, falçata ile yaraladı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Olay, Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Gündoğdu Manas İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Mehtap Ö., ders bitiminde oğlunu almak için okula gitti. İddiaya göre bahçede karşılaştığı oğlunun sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu ile tartışmaya başladı.
Tartışma büyürken Mehtap Ö. elinde tuttuğu ve falçata ile öğretmene saldırdı. Araya diğer öğretmenler girerken, yaralanan Kuzucu hızla uzaklaştı. Başı ile el ve kollarında kesikler oluşan Yüksel Kuzucu, çağrılan ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

GÖZALTINA ALINDI

Öğrencilerin gözü önünde meydana gelen olay, okulun güvenlik kamerasına yansırken, Mehtap Ö. sinir krizi geçirdi. Okulda bir sınıfa alınan ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen Mehtap Ö., kendine geldikten sonra polis tarafından gözaltına alındı.

YORUMLAR

35 Yorum Var
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Falçatali manyak
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz öğretmenimizi gördüğümüzde saygı duruşuna girerdik.Şimdilerde gördüğümüz bu tür olaylar utanç verici.İnsanlık dışı.Biraz saygı lütfen.
    Cevapla
  • M4_ 5 yıl önce Şikayet Et
    Birileri genlerimizle oynuyor.. Geldiğimiz nokta bu.. Ne edeb, ne haya, ne din ne de iman.. Gelecek 20 yıl gitti.. böyle giderse, sonrası da gidecek.. birilerinin bu duruma dur demesinin vakti çoktan geçti..
    Cevapla
  • direk tutukla, 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tür saldırılarda direk tutuklican, yargıyı öyle başlatcan, bak bi daha oluyo mu
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    derhal tutuklanmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.