Kırıkkale

Tuvalet gider borusunda 3 gün mahsur kalan kedi kurtarıldı

06:47 07 Kasım 2019 4 Yorum Var
Tuvalet gider borusunda 3 gün mahsur kalan kedi kurtarıldı

Kırıkkale’de 3 katlı binanın çatı arasındaki tuvalet gider borusunun içinden birinci kata kadar düşüp 3 gün mahsur kalan yavru kedi, itfaiye ve AFAD ekiplerince 2 saatlik çalışmayla kurtarılarak, hayvan hastanesine götürüldü.

Kırıkkale Yenidoğan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın çatı arasındaki tuvalet gider borusunun içine düşen yavru kedi, 3 gün boyunca kurtarılmayı bekledi. Bir sigorta firmasına ait iş yerindeki tuvaletin içinden kedi sesi duyan işletme sahibi, Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi.

2 saatlik çalışmayla yavru kedi kurtarıldı

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kedi sesinin tuvalet gider borusunun içinden geldiğini belirledi. Kediyi kurtarmak için AFAD’dan da yardım isteyen ekipler, 2. katın tuvaletinde bulunan boruyu kırıp daha sonra kamera yardımıyla kedinin sıkıştığı yeri tespit etti. 3’üncü kattan birinci katın tuvaletine kadar düşen kediyi kurtarmak için 2 saatlik çalışma sarf eden ekipler, hilti ile betonu kırıp gider borusunun içinde sıkışan yavru kediyi canlı olarak çıkardı.

İtfaiye ile götürülen kedi klima ile ısıtıldı

Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine yavru kediyi yetiştirmek için zamanla yarışan ekipler, borunun içinde ıslanarak üşüyen kediyi itfaiye aracının klimasıyla ısıttı. Acil serviste ilk tedavisi yapılan yavru kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Ne mutlu size 4 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi güzel bir işe vesile olandan, bu onurlu vazifeyi yerine getiren memur karedeşimizden Allah razı olsun. Hızır yetişsin size güzel kardeşlerim
    Cevapla
  • Mustafa Günes 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence ev, bina plani yapan mimar, mühendisler:"Bina ve evleri, vs. yapilari kagit üzerinde cizerlerken, disaridan iceri giris olabilecek durumlari gözeterek, en kücük bir canlinin dahi ne girmesi nede mahsur kalmasi" gibi eksiklikler giderilirse böyle üzücü olaylar belki hic yasanmaz, her yerde insan ve hayvan güvenligi ön planda tutulmalidir. Saygilarla...
    Cevapla
  • yol 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok sayıda yolcu benzinlik ve dinlenme tesislerinde namaz kılmak zorundadır, fakat mescidler ve abdest alma yerleri kullanıma uygun değildir, abdest alma yerleri yok zaten. yurt dışındanda çok insan gelip görüyor.
    Cevapla
  • ??? 4 yıl önce Şikayet Et
    Haber ile ne alakası var gardaş?
  • Bahadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah im sizlerede en zor ve dar zamaninizda yardimciniz olsun...
    Cevapla
  • mişmiş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende bu duayı etmiştim. Amin..
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.