Kırklareli

Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne "beyaz bayrak"

10:08 16 Haziran 2016
Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne "beyaz bayrak"

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalan "Beyaz Bayrak Projesi" protokolü kapsamında temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kazandığı beyaz bayrak ödülü okula asıldı.

Okul Müdürü Reyhan Çekirdekçi Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen temizlik ve hijyen denetiminden 93 puan alarak, beyaz bayrağı kazandıklarını söyledi.

Okulun 302 öğrenci, 27 personel ve 6 hizmetli çalışanı, 5 alan ve 5 atölye ile gerekli şartları taşıdığını anımsatan Güven, 3 yıl beyaz bayrağa sahip olduklarını belirtti.

Beyaz bayrak ödülünü kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Güven, "Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, Kırklareli Sağlığı Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan denetim sonucunda, okulumuz temiz ve hijyen kurallarına uygun bulundu. Dolayısıyla 3 yıl süreli beyaz bayrak sahibi olduk. Okulumuz adına çok mutlu ve gururluyuz. Bize bu konuda destek veren tüm öğretmen ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.