Kırklareli

Tekirdağ'daki trafik kazası

16:01 26 Haziran 2016
Tekirdağ'daki trafik kazası

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden avukat kardeşler, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde toprağa verildi.

Sokullu Mehmet Paşa Camisi'nde avukat Erdem Değirmencioğlu ile kardeşi Zeynep Didem Değirmencioğlu için cenaze töreni düzenlendi. Törende, Erdem ve Zeynep Didem'in babası Özcan Değirmencioğlu ile yakınları taziyeleri kabul etti.

Erdem ve Zeynep Didem Değirmencioğlu'nun cenazeleri, kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, CHP Kırklareli milletvekilleri Türabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Barosu Başkanı Harun Saygılı, siyasi parti temsilcileri ile Değirmencioğlu'nun yakınları katıldı.

- Olay

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Atilla Eminoğlu idaresindeki 16 JHY 70 plakalı TIR ile Ergün Özcan yönetimindeki 34 JK 1196 plakalı tanker çarpıştığı sırada arkadan gelen Erdem Değirmencioğlu'nun kullandığı 34 KK 3733 plakalı otomobil de tankere çarpmıştı. Kazada, Erdem Değirmencioğlu ile aynı araçtaki Zeynep Didem Değirmencioğlu ve tanker sürücüsü Ergün Özcan ağır yaralanmış, Değirmencioğlu kardeşler kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.