Kırklareli

Vekaletle kurban kesim kampanyası başladı

16:24 03 Ağustos 2017
Vekaletle kurban kesim kampanyası başladı

Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, vekaletle kurban kesimi kampanyasının başlatıldığını bildirdi.

Altıntel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'nca her yıl "kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla vekaletle kurban kesim kampanyası yürütüldüğünü söyledi.

Vekaletle kurban kestirmek isteyen vatandaşların, yurt içi 1 hisse kurban vekalet bedeli olarak 735, yurt dışında ise 500 lira ödeyeceğini belirten Altıntel, kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların Kızılay Kırklareli Şubesine müracaat etmesi gerektiğini kaydetti.

Vekaletle kesilen kurbanların ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderildiğini aktaran Altıntel, Türk Kızılayı'nın ihtiyaç sahiplerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade etti.

Kurban etleri binlerce mazlumun sofrasına ulaştırılacağını anlatan Altıntel, şöyle konuştu:

"Vatandaşlar, Türk Kızılayı'nca 'kurban bereketi yıl boyu sürsün' sloganıyla yürütülecek kampanya kapsamında vekaletle kurban kestirebilecek. Vekaletle kurban kestirmek isteyen vatandaşlarımız bir hisse için yurt içinde 735, yurt dışında ise 500 lira vekalet bedeli olarak ödeyecek. Türk Kızılayı’nın artık geleneksel hale gelen vekaletle kurban kesim kampanyası 2007 yılında başlatılmıştı. 10 yıldır aralıksız olarak devam etmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.