Kırklareli

Gazi isimleri sokaklara verildi

17:26 03 Ağustos 2017
Gazi isimleri sokaklara verildi

Kırklareli Belediyesi'nce sekiz sokağın ismi değiştirildi.

Belediye Meclisi kararınca Karakaş, Karacaibrahim, Akalar, Yayla, Kocahıdır ve İstasyon mahallelerinde sekiz sokak ismi gazi isimleri ile değiştirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, belediye binasında gerçekleştirilen meclis toplantısında, gazi isimlerinin sokak isimleriyle değiştirilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Gazi simleriyle anı ve hatıralarının her zaman taze tutulacağını ifade eden Kesimoğlu, kararın alınmasına destek olan meclis üyelerine teşekkür etti.

Karara göre, Karakaş Mahallesi'nde 2. Şifa Geçidi Sokağı Gazi Metin Koç Sokak, Karacaibrahim Mahallesi'nde Dere Geçidi Sokağı Gazi Tuncay Yalçın Sokağı, Melek Sokak Gazi Murat Çiftkardeşler Sokağı, Akalar Mahallesi'nde Kadıçeşme Sokağı Gazi Hakan Ediş Sokak, Yayla Mahallesi'nde eski Adliye Sokak isminin Gazi Engin Çelikkaya Sokak, Kocahıdır Mahallesi'nde Nergis Çıkmaz Sokağı Gazi Metin Sönmez Sokak, İstasyon Mahallesi'nde; 3. Ray Sokak Gazi Edip Kaygısız Sokak, 4. Edime Sokağı ise Gazi Yakup Yürükçü Sokak olarak değiştirildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.