Kırklareli

Vali Çiftçi'den Kırklarelispor antrenmanına ziyaret

09:35 16 Ağustos 2017
Vali Çiftçi'den Kırklarelispor antrenmanına ziyaret

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor'un antrenmanını izledi.

Vali Çiftçi, Kırklarelispor Kulübü tesislerinde antrenman yapan yeşil beyazlı ekiple bir araya geldi, Kulüp Başkanı Volkan Can'dan bilgiler aldı.

Daha sonra futbolcularla fotoğraf çektiren Çiftçi, fırsat buldukça Kırklarelispor'un tüm maçlarına katılmak istediğini söyledi.

Son günlerde sahalarda yaşanan olayları üzüntüyle takip ettiklerini ifade eden Çiftçi, sahada olay çıkaranların değil, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde olanların kazandığını vurguladı.

Sporda kazanan ve kaybedenin olmadığına dikkat çeken Çiftçi, "Spor herkese bir kazanç sağlıyor. Önemli olan bunu doğru bir şekilde kullanmaktır. Sahada olay çıkartmak sadece taraftarı üzer. Taraftar da bir süre sonra spordan uzaklaşır. Sahalarda zaman zaman istenmeyen görüntüler görüyoruz. Sporun kardeşlik ve centilmenlik olduğunu unutmayalım. Ben Kırklarelispor'un bu sezon şampiyon ve en centilmen takım olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Can ise lige çok iyi hazırlandıklarını bildirdi.

Yeni transferlerle takımın gücüne güç kattıklarını dile getiren Can, yeni sezona yeni umutlarla hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Vali Çiftçi, bir süre kaleci Alişan Şeker'e şut çekti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.