Kırklareli

Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi kongresine doğru

12:22 22 Ekim 2017
Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi kongresine doğru

Lüleburgazlı işadamı Çağlayan Topçu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına adaylığını açıkladı.

Topçu, işyerindeki makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına aday olduğunu söyledi.

İlçedeki esnafın sorun ve sıkıntılarını yakından bildiğini aktaran Topçu, esnafları güçlendirmek, hak ettiği ekonomik desteği alması için var gücü ile çalışmak istediğini belirtti.

Kurumsal işletmelerin artmasıyla küçük esnafların büyük sorunlar yaşadığını kaydeden Topçu, üreten, alın teri ile kazanan esnaf ahlakını muhafaza etmek ve geleceğe taşımak için uğraşan esnaf ve sanatkarların yanında olacaklarını ifade etti.

Kongrede herkesin desteğini beklediğini ifade eden Topçu, şöyle devam etti:

"Esnafımızın ümitsizliğine ümit, dertlerine derman olmaya, hakkı olanı alamayan esnafımızın hakkını almak ve onun hukukunu korumak için devletin sunduğu kredi imkanlarından yararlandırmak, Lüleburgaz’da yaşayan tüm esnafımıza sahip çıkmak için adayım. Güçlünün güçsüzü acımasızca yok etmeye çalıştığı, ticari ahlakın yok olmaya başladığı günümüz şartlarında birlik ve beraberliğimizin önemi giderek artmaktadır. Atalarımızdan miras kalan, zengin fakir ayrımı yapmayan, çalışan, üreten, alın teri ile kazanan esnaf ahlakını muhafaza etmek ve geleceğe taşımak için uğraşan değerli esnaf ve sanatkarlar olarak gücümüz emek, yolumuz hak ve hizmettir. Artık değişim zamanıdır. Kongrede herkesin desteğini bekliyorum.''


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.