Kırklareli

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı kongresine doğru

12:09 23 Ekim 2017 1 Yorum Var
AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı kongresine doğru

Kırklareli'nde iş adamı Kaan Algur, AK Parti Kırklareli İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Algur, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu söyledi.

Partisine kurulduğu günden bu yana bağlı olduğunu ifade eden Algur, daha etkin bir şekilde partiye ve millete hizmet etmek için aday olduğunu belirtti.

Partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını aktaran Algur, her bir görevi başarı ile yerine getirerek, sonraki nesillere teslim ettiğini kaydetti.

Parti genel merkezine gerekli başvurularını yaptığını bildiren Algur, şöyle konuştu:

''AK Parti Genel Merkezince, kongre sürecindeki Kırklareli il başkanlığı görevinde bir değişiklik uygun görülür ise il başkanlığına adayım. Genel merkezimizden görev beklediğimi herkese açıklamak istiyorum. Geçtiğimiz hafta genel merkezimize gerekli başvurumu yaptım. Kongre adayı ben olursam görevimi en iyi şekilde yerine getireceğime, arzu edilen birlik ve beraberliği sağlayacağıma ve Ak Partimizi Kırklarelimizde de hak ettiği başarılara kavuşturacağıma canı gönülden inanıyorum.

Kuracağım kadro ile Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a layık bir il başkanı olacağımı belirtmek istiyorum. Eğer farklı bir aday gösterilir ve o adayımız arzu ederse her konuda kendisinin yanında olacağım. Kimin gönlündeki ak sevda daha büyükse, kim partimize ve Kırklarelimize daha faydalı olacaksa Allah bu kutlu görevi ona nasip etsin diyorum."

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • ak parti 6 yıl önce Şikayet Et
    inşallah muvaffak olacaksın
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.