Kırklareli

Kırklareli'nden kısa kısa

10:03 27 Ekim 2017
Kırklareli'nden kısa kısa

Şarkıcı Candan Erçetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Lüleburgaz'da konser verecek.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 28 Ekim'de Kongre Meydanı’nda şarkıcı Candan Erçetin'in konser vereceğini söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek konsere tüm halkı davet eden Aslan, konser kapsamında çeşitli etkinliklerin de düzenleneceğini aktardı.

Aslan, konserin 19.30'da başlayacağını aktardı.

- Elektronik eşyalar geri dönüşüme kazandırılacak

Lüleburgaz Belediyesi ile Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜBİSAD) arasında atık elektrikli ve elektronik eşyaların geri dönüşüme kazandırılması protokolü imzalandı.

İmza törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan, Rasim Aslan ve Necmi İnci, TÜBİSAD Atık Elektrik ve Elektronik (AEEE) Kuruluşu yetkilisi Selen Tanner ve AEEE Geri Kazanım Uzmanı Aykan Gürcü katıldı.

Belediye Başkanı Emin Halebak, törende yaptığı konuşmada, kentin farklı noktalarına yerleştirilecek toplama konteynırları ile bu atıkların ekonomiye kazandırılacağını söyledi.

Böyle bir projeyi Lüleburgaz’da hayata geçirdikleri için sevinçli olduklarını belirten Halebak, Lüleburgaz halkından kullanmadığı elektrik ve elektronik eşyaları geri dönüşüme kazandırmalarını istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.