Kırklareli

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde "SMS" dönemi

13:36 02 Kasım 2017
Kırklareli Devlet Hastanesi'nde "SMS" dönemi

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde başlatılan "SMS" uygulamasıyla, hastaların muayene randevuları, tahlil sonuçları ve reçeteleri cep telefonlarına gönderiliyor.

Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi Fatma Banu İşler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanede dijital dönüşüm kapsamında kısa mesaj uygulamasının başladığını ve hastaların bu sistem üzerinden bilgilendirildiğini bildirdi.

SMS uygulamasıyla hasta, personel ve hekimlerin işinin kolaylaştığını belirten İşler, uygulama ile hastalara daha hızlı hizmet vereceklerini belirtti.

Uygulamanın olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını dile getiren İşler, şöyle konuştu:

"Yeni dönem uygulama ile hedef teknolojik uygulamaları takip ederek hastalara daha iyi hizmet verilecek. Mesaj ile randevu hatırlatması, randevu değişiklikleri ve randevu iptal edildiğinde hastalarımız bilgilendirilecek. Laboratuvar sonuç bilgisi, patoloji rapor onay bilgisi, görüntüleme hizmetleri raporu onay bilgisi, e-reçete ilaç kodu ve provizyon onay bilgisi artık SMS yoluyla cebinize kadar ulaşacak olup hastalarımız unutsa bile size hatırlatacağız. Sağlığınıza önem veren, sorumluluğunuza ortak olacak SMS projesi sayesinde tüm hastalarımızın yeni dönemde memnuniyeti daha da artacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.