Kırklareli

Kırklareli Garı'nın ihalesinin iptal edilmesi

18:24 20 Kasım 2017
Kırklareli Garı'nın ihalesinin iptal edilmesi

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kırklareli Garı'nın Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından kiralama ihalesi iptal edilmiştir." dedi.

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatını ziyaret eden Kesimoğlu, burada yaptığı konuşmada, garın Kırklareli'ne kazandırılması amacıyla 3,5 yıldır mücadele ettiğini söyledi.

Kırklareli Garı'nın halkın nefes aldığı bir alan olduğunu belirten Kesimoğlu, ihalenin iptal edilmediği takdirde açlık grevi yapmayı dahi planladıklarını vurguladı.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz'ın desteği ile ihalenin iptal ettirildiğini dile getiren Kesimoğlu, "Bu başarı bizzat benim başarım değil. Partili partisiz herkese teşekkür ediyorum. Bu halkımızın başarısıdır. Bu konuyu asla iç selleştirmedim. Kırklareli Garı'nın Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından kiralama ihalesi iptal edilmiştir. Elbette tek elle alkış tutulmaz, iktidar partisinin gücü de ortadadır. Emeği geçenlere teşekkürü bir borç olarak bilirim." diye konuştu.

Kesimoğlu, gar binasının Kırklareli Belediyesine kazandırılması amacıyla iktidar partisinin desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halkın menfaatleri doğrultusunda yapılan her çalışmanın destekçisi olacaklarını belirtti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.