Kırklareli

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

16:41 14 Mart 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda destek amacıyla "Şanlı Ordumuza Destek" kampanyası başlatıldığını bildirdi.

Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin sınır güvenliği açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

TSK'nın yaklaşık 50 gündür başarıyla harekatı devam ettirdiğini anımsatan Şeker, esnafların da harekata maddi ve manevi destek olmaya çalıştığını belirtti.

Şeker, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğince harekata verilen desteği daha da artırmak amacıyla Şanlı Ordumuza Destek kampanyasını başlattıklarını ifade etti.

Her esnafı kampanyaya destek vermeye davet eden Şeker, ''Türkiye'nin sınır güvenliği için tehdit oluşturan terör örgütlerinin temizlenmesi amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatı 50 gündür başarılıyla devam ediyor. Bu harekat yardımlaşma ve mili dayanışma duygularının tesisi ve moralin en yüksek seviyede tutulmasıyla yine başarılı bir şekilde tamamlanacaktır. Esnaf olarak milli ve manevi değeri yüksek bir camiayız. Herkesin ordumuza ve devletimize büyük destek vereceğine inanıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.