Kırklareli

Kazada ölen çocuğun adının parka verilmesi talebi

10:20 16 Mart 2018
Kazada ölen çocuğun adının parka verilmesi talebi

Lüleburgaz'da trafik kazasında hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü Sinan Atakan Yavuz'un adının parka verilmesi talep edildi.

Lüleburgazlı esnaflar Şevki Vural ve Gönül Çelik, geçen yıl D-100 karayolunda bisikletiyle karşıdan karşıya geçmek isterken bir tırın çarpması sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki Sinan Atakan Yavuz'un adının parka verilmesi için Lüleburgaz Belediyesi'ne müracaatta bulundu.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden Yavuz'un evinin karşısındaki parka adının verilmesini talep ettiklerini söyledi.

Talebin olumlu sonuçlanacağına inandıklarını ifade eden Çelik, Yavuz'un adının parkta yaşatılmasını istediklerini belirtti.

Hiçbir kimsenin kaza yapmaması temennisinde bulunan Çelik, ''Sinan'ın vefatı bizleri derin bir üzüntüye sürükledi. Acımız ilk günkü kadar taze. Bugün de Atakan’ın doğum günü. Yaşasaydı 14 yaşına girecekti. Biz de özellikle bu günü seçtik. Doğum gününde dilekçemizi belediyemize teslim ettik. Onun adını yaşatmak istedik. Ailesinin de izniyle dilekçemizi hazırladık. İnşallah belediyemizden de olumlu geri dönüş yapılır ve Sinan’ımızın ismi parkta yaşar.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.